Generalforsamling og dokumenter

Opdater oversigten med de runde pile øverst til højre.

OBS – OBS – OBS: Opdater oversigten med de runde pile øverst til højre.

På denne side finder du alle dokumenter vedrørende Sommerhusforeningen Rødhus Klit (referater af generalforsamlinger og bestyrelsesmøder, nyhedsbreve, regnskaber, budgetter, forslag, breve til og fra offentlige myndigheder og andre interessenter).

Mapperne med dokumenter er søgbare. Klik på søge-ikonet (luppen) øverst til højre. Du skal være opmærksom på, at en mindre af del af materialet er scannet og således ikke er søgbart. Hvis du vil vende tilbage til den aktuelle dokumentmappe, når du har læst et dokument, så klik på lukke-ikonet (krydset) øverst til venstre. Hvis du fra en underkategori vil et niveau tilbage til oversigten, skal du klikke på Start øverst til venstre i oversigten. Dokumenterne er lagret i stigende datoorden, hvis du vil vende datoordenen (nyeste dokumenter først), så klik på Name øverst til venstre.
Hvis du vil udskrive et dokument, så skal du klikke på pilen øverst til højre i billedet med dokumentet (når du fører musen over, ser du teksten “Pop ud”). Når har gjort det, ser du en ny version af dokumentet, og du kan klikke på printer-ikonet øverst til højre for at udskrive.
Du kan ikke benytte browserens piletaster til navigere i dokument oversigten.